JUURI NYT

Katuvalo pimeänä?

Tuliko vastaan viallinen katuvalo? Katuvalojen huollosta alueellamme vastaa ELTEL Networks Oy. Katuvalohäiriöistä voi ilmoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lue lisää »

Älä katkaise sähköjä pääkytkimestä mökkikauden päättyessä

Ennen sähköt katkaistiin mökiltä talveksi pääkytkimestä tai ruuvaamalla pää- sulakkeet irti. Nyt etäluettavien sähkömittarien aikakaudella näin ei enää voida toimia, koska mittari putoaa pois etäluennasta ja aiheuttaa virhetilanteen sähköyhtiölle. Lue lisää »

Loputkin kaukolämpö­­mittarit etäluettaviksi tammikuun aikana

Kaikki kaukolämpö­­asiakkaamme siirretään etäluennan piiriin. Etä- luettavien mittarien myötä lämmön kulutuksesta laskutetaan toteutuneen kulutuksen mukaan vanhan arviolaskutusmallin sijaan. Lue lisää »

Sipoonranta lämpenee puupelleteillä öljyn sijaan

Sipoonrannan asuinaluetta on lämmitetty vuodesta 2009 lähtien Keravan Energian kaukolämmöllä. Tähän saakka kaukolämmön polttoaineena on ollut kevytöljy, mutta lokakuussa otettiin iso askel ympä- ristöystävällisempään suuntaan kun uusi pellettikäyttöinen lämpökeskus käynnistettiin. Lue lisää »

Sipoon sähköverkosta säänkestävämpi

Sipoon Söderkullan alueen sähköverkon säänkestävyyttä parannetaan merkittävästi. Kaapeloimme maan alle uutta keskijänniteverkkoa noin viiden kilometrin verran. Lue lisää »

Keravan energian uusi ilme paljastettiin kirjastolla

Esittelimme uuden logomme ja yritysilmeemme avoimessa tilaisuudessa Keravan kaupunginkirjastossa 12.10.2015. Tarjolla oli kahvia, mehua ja pullaa, ja kävijöille jaettiin heijastimia. Lue lisää »

Heijastimia ekaluokkalaisille

Siitä on jo muodostunut perinne, että Keravan Energia lahjoittaa syksyisin heijastimia alueen alakouluihin. Lue lisää »