Siirrymme sähköiseen tiedottamiseen suunniteltujen sähkökatkojen osalta

Sähköverkon rakentamisen ja huoltamisen takia joudumme toisinaan katkaisemaan sähkönjakelun pieniltä alueilta kerrallaan. Tällaiset suunnitellut sähkökatkot ovat onneksi melko harvinaisia. Olemme perinteisesti tiedottaneet niistä kirjepostilla, mutta nykyään se on liian hidas ja epäluotettava kanava tavoittaa asiakkaat.

Tavoittaaksemme asiakkaamme paremmin olemme ryhtyneet tiedottamaan suunnitelluista sähkökatkoista sähköpostilla ja tekstiviestein. Sähköiset kanavat tekevät viestinnästä ketterämpää, sillä ne mahdollistavat lisätiedotteet sähkökatkojen viime hetken muutoksista ja peruutuksista.

Yhteystiedot ajan tasalle

Tulemme kokonaan luopumaan postitettavista tiedotteista kevään aikana. Jotta sähköiset tiedotteet tavoittavat sinut, varmistathan, että yhteystietosi ovat kunnossa soittamalla asiakaspalvelunumeroomme (09) 5849 5526 tai kirjautumalla asiakasportaaliimme osoitteessa portal.keravanenergia.fi. Tarkasta portaalissa, että Asiakastiedot-välilehden Omat yhteystiedot -kohdasta löytyy puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen aseta saman sivun Sopimukset-otsikon alle Ilmoitukset suunnitelluista jakelukeskeytyksistä -kohtaan ne yhteystiedot, joihin haluat tiedotteita vastaanottaa.

Jaa tämä artikkeli