JUURI NYT

Mistä sähkölasku muodostuu?

Sähkön hinta muodostuu sähköenergian hinnasta, sähkön siirrosta ja veroista (sähkö- ja arvonlisäverot). Nyrkkisääntö on, että kuluttajan sähkön hinnasta kolmasosa muodostuu sähköenergiasta, kolmasosa sähkön siirrosta ja kolmasosa veroista. Lue lisää »

Sähköautojen latausasemat Järvenpäähän ja Sipooseen

Sähköautojen latauspisteiden verkostomme on kasvanut kahdella latausasemalla. . Lue lisää »

Vaihda e-laskuun

Sinun ei tarvitse olla huolissasi tuleeko laskusi perille, kun vaihdat paperilaskun e-laskuun. E-lasku on turvallinen ja nopea tapa maksaa laskut. . Lue lisää »

Datahub sujuvoittaa sähkömarkkinoita

Sulavasti toimivat sähkömarkkinat edellyttävät, että asiakkaiden henkilö- ja sähkönkäyttötiedot siirtyvät sujuvasti energiayhtiöiden järjestelmien välillä. Tätä tiedonvaihtoa selkeyttämään ja nopeuttamaan ollaan kehittämässä energiayhtiöiden ja kantaverkkoyhtiö Fingridin yhteistä järjestelmää, Datahubia. Lue lisää »

Katuvalovioista ilmoittaminen

Huomasitko rikkinäisen katuvalon? Katuvalojen ylläpidosta vastaa Keravalla Eltel Networks ja Sipoossa Uudenmaan verkonrakennus. . Lue lisää »

Vuoden 2018 vastuullisuusraportti on julkaistu

Kertoaksemme toiminnastamme julkaisemme vuosittain ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportin. . Lue lisää »

Ryhdy uusiutuvan lähienergian tukijaksi

Haluaisitko edistää paikallista aurinkosähkön tuotantoa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta hankkia aurinkopaneeleita omalle katolle?. Lue lisää »

Söderkullaan uusiutuvaa energiaa fossiilisen maakaasun tilalle

Jo vuosia tavoitteenamme on ollut maakaasun korvaaminen ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla Sipoon kaukolämmöntuotannossa. . Lue lisää »