VARO VILPILLISIÄ PUHELINMYYJIÄ

Keravan Energia ei tee puhelinmyyntiä

Saamme tasaisin väliajoin yhteydenottoja sähkön puhelinmyyntiin liittyen. Useat asiakkaamme ovat kertoneet, että heille on soittanut Keravan Energian nimissä esiintynyt puhelinmyyjä. Keravan Energia ei kuitenkaan tee sähkön puhelinmyyntiä, vaan soitamme vain silloin, kun meiltä on pyydetty tarjousta sähkösopimuksesta. Jos puhelinmyyjä soittaa ja kertoo toimivansa paikallisen sähköyhtiön puolesta, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kaikki Keravan Energian sähkösopimusvaihtoehdot ovat avoimesti nähtävissä kotisivuillamme, jossa asiakkaamme voivat vertailla sopimuksia ja valita itselleen sopivimman.

Kuinka toimia, jos kotiin tulee aiheeton sopimusvahvistus

Asiakkaamme ovat muun muassa kertoneet pyytäneensä puhelinmyyjää lähettämään vain tarjouksen, mutta postissa onkin tupsahtanut sopimusvahvistus - ja vieläpä 14 päivän perumisajan jälkeen. Kaiken lisäksi vilpilliset myyjät eivät ole vastanneet asiakkaan yhteydenottoihin, ja sopimusta on ollut hankala purkaa. Perusteettoman sähkösopimuksen voi kuitenkin kiistää ilmoittamalla siitä omalle sähkönsiirtoyhtiölle, eli Keravan ja Sipoon alueella Keravan Energialle. Lue lisää osoitteessa: www.keravanenergia.fi/kiistaminen

Jaa tämä artikkeli