JUURI NYT

Datahub muuttaa tiedonsiirtoa sähkömarkkinoilla

Tiedonsiirto sähkön vähittäismarkkinoilla tulee tehostumaan vuonna 2020 uuden Datahub-järjestelmän myötä. Datahubiin tallennetaan tiedot kaikista Suomen 3,5 miljoonasta sähkönkäyttöpaikasta. Näitä tietoja tulevat käyttämään kaikki Suomen sähkömarkkinoilla toimivat sähkön myyjä- ja siirtoyhtiöt. . Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme sähköpostiisi. Lue lisää »

Vaihda e-laskuun!

E-lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa laskut. E-lasku on verkkopankkiisi saapuva sähköinen lasku, jonka maksat pankkitunnuksillasi nopeasti ja vaivattomasti. E-laskun maksaminen on paperilaskua näppärämpää, sillä laskun tietoja ei tarvitse näppäillä. E-laskut voi myös laittaa maksuun automaattisesti. Lue lisää »

Tokaluokkalaisille opetuspaketti energiasta

Energiayhtiöt sponsoroivat kouluihin Hei, kaikki toimii! -opetusmateriaalit. Opetuspaketin avulla perehdytään energia-käsitteeseen, energian tuottamiseen ja kuluttamiseen, energian käytön aiheuttamiin ympäristövaikutuksiin sekä energian säästötapoihin. Lue lisää »

Kaksi uutta nopeusnäyttöä Keravalle

Keravan Energia hankki kaksi aurinkopaneeleilla toimivaa nopeusnäyttöä Keravalle. . Lue lisää »

Varo vilpillisiä puhelinmyyjiä

Useat asiakkaamme ovat kertoneet, että heille on soittanut Keravan Energian nimissä esiintynyt puhelinmyyjä. Keravan Energia ei kuitenkaan tee sähkön puhelinmyyntiä, vaan soitamme vain silloin, kun meiltä on pyydetty tarjousta sähkösopimuksesta. . Lue lisää »

Nikkilän kaukolämpö tehdään Keravalla

Muutama vuosi sitten käynnistimme suunnitelmat Sipoon Nikkilän ja Keravan kaukolämpöverkkojen yhdistämiseksi. Putki valmistui aikataulua nopeammin ja Keravalla tuotettu kaukolämpö alkoi virrata Sipooseen toukokuussa. Verkkojen yhdistymisen myötä myös Keravan ja Nikkilän kaukolämmön hinnoittelu tullaan yhdistämään. Lue lisää »