JUURI NYT

Sähköautoilija, oletko jo löytänyt Keravan Energian latauspisteet?

Sähköautojen määrä Suomessa kasvaa hitaasti mutta varmasti. Sähköautoilun tukemiseksi Keravan Energialla on ollut jo vuosia sähköauton latauspiste Keravan asemalla. Nyt toinen piste on asennettu Kalevan urheilupuiston pysäköintialueelle, ja kolmas odottaa asennusta Keravan keskustaan. Lue lisää »

Keravan Energia muuttaa mukanasi!

Jos muutat toiselle paikkakunnalle, ei sinun tarvitse vaihtaa sähkön myyjää. . Lue lisää »

Keravan Energian vastuullisuusraportointi uudistuu

Olemme vuosittain julkaisseet ympäristövastuuraportin, jossa kerromme toimintamme vaikutuksista ympäristöön. Raportti vuoden 2015 osalta julkaistaan pian - uudistettuna. Keravan Energia haluaa tehdä toiminnastaan läpinäkyvämpää, joten ympäristövastuuraportointia päätettiin laajentaa. Samalla raportin nimi lyheni vastuullisuusraportiksi. Lue lisää »

Kiinnitä huomiota lamppujen valintaan

Viime vuosina valaistuksen energiatehokkuus on parantunut huomattavasti. Valaistukseen kannattaa silti edelleen kiinnittää huomiota, sillä sen osuus kodin energiankulutuksesta on energiansäästö- ja led-lamppujenkin myötä yhtä suurta kuin kodin elektroniikkalaitteiden ja kylmälaitteiden. . Lue lisää »

Tilaa tiedot sähkökatkoista kännykkään

Tilaa automaattiset häiriötiedote-tekstiviestit sähkökatkoista, ja katkon sattuessa olet tilanteen tasalla. Lue lisää »

Keravan Energia perustaa uuden yhtiön

Keravan Energia Oy ja Porvoon Energia Oy perustavat yhdessä sähköverkon urakointiyhtiön. Uudenmaan Verkonrakennus Oy - Nylands Nätbyggnad Ab aloittaa toimintansa huhtikuussa 2017. . Lue lisää »

Keravan Energialla hyvä maine - tutkitusti

Toteutimme kuluvan vuoden heinäkuussa mainetutkimuksen asiakkaidemme keskuudessa. Yli 800 kuluttaja-asiakastamme ja 60 yritysasiakastamme arvioivat Keravan Energiaa mm. vastuullisuuden, hallinnon ja johdon, talouden, vuorovaikutuksen, innovaatioiden sekä tuotteiden ja palvelujen kautta. . Lue lisää »

Aurinkovoimala tuottanut sähköä 120 kerrostalokaksion tarpeeseen

Keravan aurinkovoimalalla on takanaan kahdeksan kokonaista tuotantokuukautta. Maaliskuusta lokakuun loppuun voimala on tuottanut sähköä noin 204 megawattituntia. Määrä vastaa keskimäärin 120 kerrostalokaksion vuotuista sähkön kulutusta. . Lue lisää »